SUSRET VUKOVARSKIH KRIZMANIKA

 • SUSRET VUKOVARSKIH KRIZMANIKA|19. lipnja 2021.

  Eto nas na kraju našega puta pripreme na sakrament svete potvrde. Ili bi pak, možda, bilo bolje i preciznije reći: evo nas na početku novog puta s darovima Duha Svetoga, novog puta u kojem ćete vi krizmanici samostalno još odvažnije prihvatit život u vjeri.

  Dragi krizmanici, najprije vam čestitamo na sakramentu kršćanske zrelosti i želimo uspješan završetak školske godine.

  Za vas ćemo, dragi mladi ljudi, organizirati 19. lipnja u 20 sati rekreativno-molitveni susret. Susret ćemo započeti u dvorani Pastoralnog centra “Sv. Bono” (samostansko dvorište), a završit ćemo molitvom u crkvi sv. Filipa i Jakova. To će biti susret svih ovogodišnjih krizmanika.

  Pozivamo, dakle, sve krizmanike iz svih triju vukovarskih župa. Naravno, krizmani ste, i sad ste veliki i odrasli, pa sami odlučujete o sudjelovanju. Ovo je ponuda, stoga ako želite, dođite. Ima vas oko 140 krizmanih ove godine (iz župe sv. Filipa i Jakova, župe sv. Josipa Radnika i župe Kraljice Mučenika), a ima i nas svećenika koji smo bili s vama u pripravi za krizmu.

  Cilj je da ostanete povezani i s Kristom, ali i međusobno. Na ovom prvom susretu (19. lipnja u 20 sati) razgovarat ćemo, upoznati se i ponuditi moguće modele sljedećih susreta.

  Raduju se vašem dolasku i mole za vas vaši vukovarski svećenici:

  Ivica, Josip, Marko, Matija, Slavko i Zvonimir.

  (Ovo nabrajanje svećenika je po abecedi, a ne po visini… i potrudite se nadmašiti nas u broju!

  493 total views, 3 views today