Pokroviteljica X. Bonofesta Predsjednica Republike

 • Pokroviteljica X. Bonofesta Predsjednica Republike|15. travnja 2015.

  KolindaKolinda Grabar Kitarović, predsjednica Republike Hrvatske, pokroviteljica je ovogodišnjeg jubilarnog Bonofesta

  Deseti jubilarni festival duhovne glazbe Bonofest 2015. održat će se, pod visokim  pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske gđe Kolinde Grabar Kitarović, 9. svibnja 2015. u crkvi sv. Filipa i Jakova u Vukovaru.

  Pozdravljajući istinske vrijednosti manifestacije koja pridonosi očuvanju crkvene glazbene tradicije, s osobitim zadovoljstvom prihvaćam pokroviteljstvo nad jubilarnim festivalom duhovne glazbe BONOFEST 2015… Posebno pozdravljam sudionike manifestacije koji svojim glazbenim umijećem pridonose jačanju novoga hrvatskoga zajedništva – riječi su predsjednice Republike Hrvatske koje je uputila Organizacijskom odboru Bonofesta.

  Za nas je pokroviteljstvo predsjednice Republike Hrvatske velika čast, ujedno i velika obveza da i ovogodišnji Bonofest, ali i grad Vukovar predstavimo u najboljem svjetlu. Na natječaj su pristigle nove pjesme koje ćemo u produkcijskom smislu opremiti na najkvalitetniji način, kako bi njihova duhovna poruka doista u punini zahvatila srca svih ljudi dobre volje – riječi su fra Ivice Jagodića, predsjednika Organizacijskog odbora Bonofesta.

  bonofest logo u okviruDosadašnjih je devet festivala u potpunosti ispunilo svrhu i očekivanja organizatora, kao i svih ljubitelja duhovne glazbe. To potvrđuje veliki broj pjesama koje su, zahvaljujući slušateljima, našle svoje mjesto u programima mnogih hrvatskih radiopostaja, ali i višegodišnja kontinuirana prisutnost festivala na Hrvatskoj radioteleviziji.

  Neizmjerno nam je važno prikazati glazbenu i duhovnu kvalitetu, a iskreno se nadamo da će ovaj festival duhovne glazbe Bonofest svima nama dati više optimizma i vedrine za bolje sutra, osobito među mladima –  riječi su Marije Husar Rimac, umjetničke ravnateljice Bonofesta.

  Vjerujući da će nove duhovne pjesme biti na radost i izgradnju mladih u gradu Vukovaru i cijeloj našoj domovini Hrvatskoj, radujemo se ovogodišnjem jubilarnom Bonofestu.

   

   

  1,746 total views, 1 views today