Bonofest 2015.

 • Bonofest 2015.|7. svibnja 2015.

  bonofest logo u okviruFestival duhovne glazbe Bonofest 2015.

  Vukovar 9. svibnja 2015.

  Deseti jubilarni festival duhovne glazbe Bonofest pod geslom „Bogu na slavu“ održat će se 9. i 1o. svibnja 2015. godine u Vukovaru.

  Festival će započeti radionicama pripremljenim za same sudionike festivala, u kojima će mladi moći, ovisno o svojim afinitetima, naučiti o pisanju teksta, glazbe i aranžmana, te o samoj interpretaciji pjesama. Radionice će voditi glazbeni profesionalci: Marija i Ivana Husar, Goran Kovačić, Saša Miočić i Josipa Dević.

  cover_bonofestSredišnji dio festivala je u subotu kada će se održati festivalska večer u dva dijela.

  Prvi dio počinje u 18,00 sati na kojem će mladi u pastoralnom centru sv. Bone moći predstaviti svoj rad na području duhovne glazbe kroz pjesme koje su prošle na natječaju. U prvom dijelu nastupaju: Sonja Agata Bišćan, Ivana Sataj i Vis Sv. Antuna iz Bjelovara, Vis David iz Knina, Andreja Opačak, Elma Burnić, Benedikt iz Osijeka, Igor Begić i mladi iz župe sv. Terezije Avilske iz Požega, Vis Sv. Rok iz Virovitice, Donato Predovan, Zoran Horanjak i Vis Damjan iz Vukovara.

  Drugi dio festivalske večeri održat će se u crkvi sv. Filipa i Jakova, u 20.30 sati. Uživo, uz pratnju Bonofestovog benda, predstavit ćemo 18 novih duhovnih skladbi. U tome drugome dijelu nastupaju: fra Marin Karačić, Stjepan Lach, Adrijana Baković, Alan Hržica i Sementa Rajhart, Zvonimir Kalić, Zbor Izvor, Mario Brkić, Vis Mihovil, Trinity, Mia Kordić, Đuro Ravenščak, Željka Marinović, Petra Antolić, Goran Bošković, Posvećene osobe „Mir i dobro“, Dominiks, Emanuel, Ivana i Marija Husar.

  Napomenimo još da se ovogodišnji festival  organizira pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske gospođe Kolinde Grabar Kitarović, Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda, Vukovarsko-srijemske županije, Grada Zagreba i grada Vukovara.

  Plakat Bonofest 2015-tisak web

  1,792 total views, 1 views today